enkel zoeken op producten
Miele Professional
Contact
Immer besser. Of in het Nederlands: Altijd beter. Onze stichters, Carl Miele en Reinhard Zinkann, plaatsten deze slogan in 1901 op hun eerste wasmachine - toen nog met houten trommel.

Herkent u dit streven naar perfectie? Wilt u ook uitmunten in alles wat u doet? Is in uw ogen ook alleen het beste goed genoeg voor uw klanten? Dan ishet tjid om nader kennis te maken met Miele Professional.

De professionele toestellen van Miele worden speciaal ontworpen voor intensief gebruik, lage verbruikskosten, lange levensduur en perfecte resultaten. Zijn dus volledig afgestemd op de behoeften van professionals zoals u: mensen die het beste van zichzelf geven in toonaangevende bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, bakkerijen, kapsalons, tandartspraktijken, ...
Benieuwd naar wat dit concreet kan betekenen voor uw bedrijf? Bel dan voor een afspraak met een Miele Professional-adviseur of mail ons.
 
N.V. Miele S.A.
Z.5 Mollem 480
Hof te Bollebeeklaan, 9
B - 1730 Mollem (Asse)

Tel:  +32 (0)2 451.15.40
Fax: +32 (0)2 451.15.29

Tel. technische dienst: +32 (0)2 451.16.18
E-mail: infopro@miele.be

Bezoek onze showroom

In de professionele wereld van wassen, drogen en afwassen vraagt ieder probleem om een specifieke aanpak. Wilt u weten wat Miele Professional voor u kan doen? Contacteer onze medewerkers voor vrijblijvende informatie of een calculatie.
Miele Professional Contact